5 Simple Techniques For Stan na dan Beograd

Objekat Kuca Vujovic nudi vrt i pogled na vrt, a smešten je u Beogradu, na 19 km od znamenitosti Trg republike u Beogradu i 19 km od znamenitosti Železnička stanica Beograd.

Rezervišite lodge u blizini znamenitosti Glavna železnička stanica Beograd odakle možete imati jednostavan pristup različitim vrstama javnog prevoza.

Apartmani su odlično opremljeni, iznimno čisti i uredni. Lokacija smještaja je odlična. U apartmanu potkrovlja pogled je izuzetan. Komunikacija sa iznajmljivačem bila je odlična. Naše preporuke.

Ovaj pansion sa četiri zvezdice raspolaže udobnim sobama i recepcijom. Smešten je u centru Beograda, na manje od ten minuta hoda od Trga republike.

Ako želite sopstveni kutak na kraju dana, apartman ili stan je savršen dom van vašeg doma. Identifyštene sobe i kuhinjski sadržaji pružaju grupama i porodicama fleksibilnost da planiraju aktivnosti za sledeći dan tokom zajedničkog obroka ili da uživaju u slobodnom vremenu odvojeno. Često je dostupan za kratkoročno i dugoročno iznajmljivanje.

Luksuzni apartmani tipa "suite" Eden Terazije nude klimatizovan i moderno uređen smeštaj u Beogradu, na three hundred metara od Trga republike. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Online.

Apartman-studio nov, skandinavski dizajn; sve besprekorno pedantno a opet veoma praktično; Domaćin prejubazan; primopredaja ključeva uz jedan telefonski poziv, sve vrlo jednostavno.

Sve počinje rezervacijom Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.

Objekat BG Distinctive Suites u ponudi ima klimatizovani smeštaj sa besplatnim WiFi internetom i terasom, a smeš10 je u Beogradu, na four min. hoda od znamenitosti Trg republike u Beogradu i manje od one km...

Stan je prostran i udoban, veoma Stan na dan Beograd dobro pozicioniran, vlasnik ljubazan i predusretljiv, preuzimanje ključa je proteklo u najboljem redu, sve je bilo korektno, kvart je miran i tih, svi sadržaji su veoma blizu smeštaja

Smeštajni objekat ForS Vacation resort & Spa, koji je smeš10 na 7 km od znamenitosti Beogradska arena, nudi vrt, zajednički salon i klimatizovani smeštaj sa popločanim dvorištem i besplatnim WiFi internetom.

Smeštajni objekat ForS Resort & Spa, koji je smeš10 na seven km od znamenitosti Beogradska arena, nudi vrt, zajednički salon i klimatizovani smeštaj sa popločanim dvorištem i besplatnim WiFi internetom.

Ljubazan i susretljiv domaćin. Dobro opremljen apartman iako smo mi samo prespavali. Topla preporuka za sve koji imaju rane jutarnje letove.

Za putnike koji na kraju napornog dana žele uživati u svom kutku, apartman ili stan odličan su drugi dom u kojem se mogu u potpunosti opustiti. Namještene sobe i kuhinjski sadržaji grupama i obiteljima nude fleksibilnost samostalnog uživanja u odmoru ili planiranja aktivnosti za sljedeći dan uz zajednički obrok. Ova vrsta smještaja obično je dostupna za kratkoročni i dugoročni najam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *